Σχετικά με τις Εκδόσεις Ανοδος

Είμαι η Νικολέτα Δαλάρη και κατάγομαι από οικογένεια εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είμαι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης  του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και είμαι κάτοχος Proficiency.  Από το 1996 έκανα ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού γυμνάσιου και λυκείου.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις μαθησιακές ανάγκες του παιδιού και την ψυχολογία της κάθε ηλικίας αποφάσισα να ιδρύσω στην Θεσσαλονίκη μια εταιρεία προώθησης παιδικών εκπαιδευτικών βιβλίων βασιζόμενη στην αγάπη μου για το παιδί και την ικανοποίηση των αναγκών του.

Είμαι παντρεμένη και  μητέρα δυο κοριτσιών.

Η «ΑΝΟΔΟΣ» ιδρύθηκε στις 18 Μαΐου του 2010 μετά από μια ιδέα που είχα να δώσω στους δασκάλους της πρωτοβάθμιας και  της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις ιδέες που είχαν για τη σωστότερη επιμόρφωση των παιδιών κάθε ηλικίας.

Το σύστημα που είχε υιοθετήσει η εταιρεία ήταν η τηλεφωνική επαφή με τους προϊσταμένους των σχολείων και η αποστολή των βιβλίων για αξιολόγηση με σκοπό την αγορά τους  ή την επιστροφή αυτών σε περίπτωση που δεν επιθυμούνταν η αγορά.

Από φέτος όμως έχει υιοθετηθεί ένα καινούργιο σύστημα  το οποίο θα περιλαμβάνει την τηλεφωνική επαφή και παράλληλα θα δίνει την δυνατότητα στους προϊσταμένους αλλά και στο σύλλογο των διδασκόντων να επιλέγουν τα πακέτα βιβλίων που επιθυμούν να αγοράσουν μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας ξεφυλλίζοντας ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του κάθε βιβλίου.

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά και τα έξοδα αποστολής του πακέτου βαραίνουν  την εταιρεία.